Divendres, 19 d'abril de 2024
escoles: balanç setmanal

180 persones confinades dels centres educatius del Pallars Jussà

Al Pallars Sobirà, per segona setmana consecutiva, no hi ha cap alumne o membre docent en aïllament

Redacció 11 de desembre de 2020 a les 12:33



El Pallars Jussà tanca la setmana amb 180 persones del món educatiu en aïllament domiciliari, segons les dades que ofereix el Departament de Salut. Això suposa més del doble de persones que la setmana passada, quan a la comarca hi havia 72 persones confinades. El Pallars Sobirà, per la seva banda, continua amb zero persones de centres escolars confinades.

De les persones aïllades al domicili al Jussà, 132 són del Col·legi Maria Immaculada de Tremp, que té cinc grups confinats amb cinc persones positives per Covid-19 confirmades. A l'instiut de la mateixa població, hi ha actualment confinat un grup de 28 persones, on tres d'elles han resultat positives per coronavirus. També a la capital del Pallars Jussà, i segons les mateixes dades de Salut, l'Escola Valldelfors té 20 persones confinades de les quals tres estan contagiades de Covid-19.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació