Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Cinc noves defuncions fan pujar a 27 les morts per coronavirus a la residència de Tremp

Actualment hi ha 103 residents i 38 treballadors positius per Covid-19

Jordi Ubach Llorens 4 de desembre de 2020 a les 12:14
Dos ambulàncies davant les portes de la residència Fundació Fiella aquest dijous | ACN
Cinc noves defuncions notificades aquest divendres han fet augmentar a 27 les persones mortes pel brot de coronavirus a la residència Fundació Fiella de Tremp. Així ho ha confirmat aquest migdia l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, en una entrevista a Ràdio Tremp. Segons ha informat el Departament de Salut, el brot de la residència afecta actualment 103 residents i 38 treballadors del centre. La xifra de contagiats podria augmentar ja que s'està a l'espera del cribratge que s'ha fet aquest dijous als professionals del centre. 

Cases ha informat que 93 d’aquests 103 usuaris de la residència es troben al centre, on també s’hi manté una de les poques persones que no s’ha contagiat en aquest brot. Els 10 restants estan ingressats a l’Hospital del Pallars. Recordem que, a més, hi ha vuit usuaris que són negatius, sis dels quals es troben al Centre Geriàtric del Pirineu de la Pobla de Segur i dos més a la residència de Guissona.

Val a dir que a les 27 persones que han traspassat no s’hi inclouen les tres morts que s’han registrat a la residència trempolina des del passat dia 19 i que, segons Salut, no tenen relació amb el brot. L’alcaldessa també ha informat que ja han arribat a la ciutat una desena de persones per treballar a la residència. Cinc d’aquestes persones ho han fet de diferents punts del territori, i la resta són treballadors de la residència de Guissona.

 Escolta l’entrevista de Ràdio Tremp a l’alcaldessa Maria Pilar Cases


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació