Dissabte, 20 d'abril de 2024
montsec

Llimiana farà una reforma integral al Centre d'Acollida del Montsec

L'edifici s'utilitza com a allotjament turístic i local veïnal i els treballs tindran un pressupost de prop de 140.000 euros

Anna Solana Tomàs 2 de desembre de 2020 a les 13:25
El Centre d'Acollida del Montsec serveix com a local veïnal i allotjament turístic | Ajuntament de Llimiana
L'Ajuntament de Llimiana rehabilitarà el Centre d'Acollida del Montsec, situat a la plaça del Fossar Vell del poble. Amb un pressupost de 138.814 euros, el projecte ha estat validat aquesta darrera setmana. L'edifici, que data de la dècada de 1770 i no ha patit cap reforma en els darrers 28 anys, es va obrir per a ser les escoles del poble i també ha servit com a hostal. Actualment, però, la funció d'aquest equipament municipal és compartida entre allotjament turístic i local social per als veïns i veïnes de Llimiana.

La remodelació que el consistori hi vol dur a terme, tal com ha explicat a Pallars Digital l'alcalde del municipi, Josep Terré, inclourà la substitució de totes les finestres i tancaments exteriors, la reforma dels banys de les nou habitacions i de la cuina principal, la instal·lació d'aire condicionat i l'adaptació d'una habitació per a minusvàlids.

Les obres seran finançades pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i han d'estar enllestides abans del juliol de 2021. Terré preveu que el període de licitació comenci a principis d'any i s'adjudiqui durant el mes de febrer, així doncs, l'alcalde valora que les obres podrien començar entre finals de febrer i el mes de març.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació