Dimecres, 24 d'abril de 2024
coronavirus

Salut farà a partir de dilluns i durant cinc dies un cribratge massiu a Tremp

Els veïns de la Torre de Capdella també es podran sotmetre a un testeig el dijous dia 3

Redacció 27 de novembre de 2020 a les 10:14
Les proves es realitzaran al pavelló del Casal | GSV
El cribratge poblacional del Departament de Salut a Tremp es farà la setmana que ve. Així ho ha anunciat l’ajuntament, que ha explicat que l’objectiu serà detectar casos de Covid-19 entre els trempolins i trempolines davant la complicada situació epidemiològica que pateix el municipi. Amb aquest cribratge poblacional el departament espera poder controlar la propagació de la Covid-19 a Tremp.


Així, del dilluns 30 de novembre fins el divendres 4 de desembre els professionals sanitaris s’instal·laran al pavelló del Casal de Tremp per a dur a terme aquestes proves a les persones que estiguin interessades en col·laborar. El testeig, recordem, és voluntari i gratuït, malgrat des del consistori s’anima a que el realitzi el màxim nombre de persones possible. L’horari serà de 10h a 14h i de 15h a 18h cada dia, excepte el dimecres dia 2 de desembre, quan les proves s'allargaran fins les 20h en l’horari de tarda.
 
Per a participar a aquest cribratge cal presentar-se en alguna de les franges horàries al pavelló del Casal i preferiblement anar-hi amb la targeta sanitària, malgrat si alguna persona no la té també hi pot participar. Un cop allí caldrà esperar el torn si s’escau i posteriorment se li realitzarà el test. Un cop fet el test el temps d’espera per saber-ne el resultat és d’uns 15 minuts, temps el qual la persona testada haurà de romandre esperant fins que li donin el resultat.

Testeig massiu a la Torre de Capdella
 
El de Tremp no és l’únic cribratge poblacional que es farà el propers dies a les comarques pallareses. On també se n’ha anunciat un és a la Torre de Capdella. Les proves es faran el dijous als nuclis de Senterada (al consultori de 9h a 11:30h), a la Pobleta de Bellveí (al consultori de 12h 14h) i a Espui (al consultori de 10h a 11h. Tal com vam explicar ahir, Salut també n’ha programat a la comarca del Pallars Sobirà i a la Pobla de Segur

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació