Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Salut també farà un testeig massiu de Covid-19 a la Pobla de Segur

Entre el dilluns i el dimecres de la setmana que ve al poliesportiu municipal

Jordi Ubach Llorens 26 de novembre de 2020 a les 12:27
Professionals fent un cribratge massiu en una localitat catalana | ACN
L’Àrea Bàsica de Salut de la Pobla de Segur, en coordinació amb el Departament de Salut i l’Institut Català de la Salut, faran un cribratge poblacional per a la detecció de la Covid-19 a la Pobla de Segur entre el 30 de novembre i el 2 de desembre. Hi poden participar voluntàriament tots els veïns i veïnes del municipi majors de 16 anys que siguin asimptomàtics. La prova és gratuïta i es farà mitjançant un test ràpid d’antígens.
 
El recull de mostres es realitzarà al pavelló poliesportiu per l’accés més proper a la parada d’autobús. Començarà el proper dilluns, s’allargarà fins dimecres i es farà en horari de 9h a 14h el dilluns i de 15h a 20h. Per realitzar la prova caldrà facilitar nom i cognoms, telèfon i, si se’n disposa, presentar la targeta sanitària.


Cribratges massius al Pallars Sobirà i a Tremp

Paral·lelament, el Departament de Salut també realitzarà un cribratge massiu a tota la comarca del Pallars Sobirà i un altre a Tremp. La capital del Pallars Jussà pateix una situació epidemiològica complicada accentuada, en gran part, pel brot de coronavirus a la residència Fundació Fiella, que ha obligat el centre a fer una crida per incorporar personal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació