Dijous, 25 d'abril de 2024
política

​El PSC del Sobirà renova l'executiva amb Xavier Ribera al capdavant

L’agrupació ha celebrat la seva assemblea, en què la militància ha aprovat la nova directiva

Redacció 25 de novembre de 2020 a les 11:00
Imatge del poble de Sort | PSC
El PSC del Pallars Sobirà ha renovat el seu executiu comarcal, donant compliment així al període de celebració de les assemblees d’Agrupacions, un cop celebrat el 10è Congrés de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran. Així, la militància ha escollit les persones que encapçalaran el projecte socialista a la comarca en els propers quatre anys, amb Xavier Ribera al capdavant.

Ribera ha apuntat que un dels principals objectius de la delegació és ser l’altaveu del Pallars Sobirà per reclamar “la urgència de revertir les retallades i la recentralització de serveis i manca d’inversions dels darrers deu anys”, que considera que ha portat la comarca “a una greu situació de despoblament i envelliment”. Ribera s’ha ofert aposta per recuperar tots aquests serveis i “evitar la fuga dels joves”, al mateix temps que seguirà reclamant “les inversions necessàries en les infraestructures i les comunicacions”.

La comissió executiva del PSC del Pallars Sobirà està formada per Sebastià Bochaca com a president, Xavier Ribera com a primer secretari, Ramon Solé com a secretari d’organització, J. Antonio Arcas com a secretari de finances i Jose Antonio Manrique com l’encarregat de les polítiques municipals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació