Divendres, 26 d'abril de 2024
fires

Suspesa la Fira de Nadal de la Pobla de Segur

S'havia de celebrar el 5 de desembre però, l’ajuntament la considera "incompatible" amb el confinament municipal

Redacció 25 de novembre de 2020 a les 10:10
Imatge d'una edició anterior de la Fira de Nadal de la Pobla de Segur | Ajuntament de la Pobla de Segur
L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha anunciat que cancel·la la seva Fira de Nadal a causa de les mesures contra la Covid-19. Tal com informa el consistori, durant el pont de la Puríssima, dates en què s'havia de celebrar la fira, encara estarà vigent el confinament municipal de cap de setmana, cosa que fa inviable la celebració de l'esdeveniment.

El regidor de Promoció Econòmica del municipi, Josep Maria Tirbió, ha destacat els esforços de l’equip tècnic de l’ajuntament per adaptar la fira a la situació actual i ha lamentat que finalment s’hagi de cancel·lar. "El confinament municipal de caps de setmana actual és incompatible amb la Fira, que és també un punt d’atracció per a visitants d’altres municipis", ha destacat Tirbió.  

La Fira de Nadal se celebra el primer cap de setmana de desembre a la plaça de l’Arbre de la localitat i aplega comerciants del sector agroalimentari, així com parades de joguines, joieria i articles de regal. Aquest any, però, estava previst un canvi d’ubicació a la plaça de l’Ajuntament, per facilitar la distància de seguretat entre les persones i entre les parades.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació