Divendres, 26 d'abril de 2024
comerç local

Una onzena de comerços participen en el curs de decoració d'espais de l'Ajuntament de Tremp

Pròximament el consistori complementarà aquest curs amb un de cal·ligrafia artística

Redacció 24 de novembre de 2020 a les 12:50
Un dels espais dissenyats pels comerciants amb l'assessorament del curs | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha organitzat, a través d'un projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà, una formació pràctica adreçada al sector comercial i de serveis de la comarca. Juntament amb altres tallers que es duen a terme a través de la iniciativa, aquesta formació tenia per objectiu capacitar els comerciants i millorar les seves competències en l'àmbit de la comunicació i projecció de marca, especialment pel que fa a la creació i decoració d'espais.

El curs, que ha ofert el Centre d'Estudis 80 de Tremp, ha consistit en dues sessions teòriques, que s'han desenvolupat a través del campus virtual, i dues hores d'assessoraments personalitzats i individuals per a cada establiment participant. A la proposta, hi han participat 11 comerços de la comarca. Pròximament, també està previst dur a terme un taller de lettering, com es coneix la cal·ligrafia artística, com a tècnica complementària per a la decoració d'espais i materials de comunicació.

Aquests cursos formen part del cicle de formacions per al sector comercial i de serveis del Pallars Jussà que organitza l'Ajuntament de Tremp gràcies al finançament del programa Treball a les 7 comarques, del Servei d'Ocupació de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació