Dissabte, 20 d'abril de 2024
comerç local

L’Ajuntament de Tremp convida els comerciants a conèixer models d'èxit d'altres territoris

Es tracta d'una jornada en línia on participaran sis experiències empresarials de diferents indrets de Catalunya

Redacció 18 de novembre de 2020 a les 12:25
Ottaia, del Pallars Sobirà, és un dels negocis convidats a la jornada | Ottaia
El proper dijous 26 de novembre, tindrà lloc la jornada Comerços dinàmics. Presentació de casos d’èxit a partir de la innovació i la creació de nous models de negoci. Organitzada per l'Ajuntament de Tremp, es tracta d’una trobada virtual de dues hores de durada en la qual es presentaran sis experiències personals de comerciants i empresaris d’àmbits diversos.

Els convidats parlaran, als comerciants del Pallars Jussà, de les claus del seu èxit i de les dificultats que s’han trobat per fer realitat els seus projectes de negoci, reinventar-se o apostar per un canvi de model. El principal objectiu de la convocatòria és oferir un espai de reflexió conjunta i oferir als empresaris pallaresos models que poden ser transferibles als seus negocis. 
 

Programa de la jornada 'Casos dinàmics' per a comerciants. Foto: Ajuntament de Tremp


La jornada és gratuïta i oberta a tota classe de públic, però cal formalitzar la inscripció per rebre l’enllaç a la sala virtual des d'on es desenvoluparà la sessió. La trobada comptarà amb l'exposició de dos projectes pallaresos com són El Bosc Salut, de la Pobla de Segur i Ottaia, de Sort, així com quatre iniciatives més d'altres indrets de Catalunya. La jornada forma part de les accions pel 2020 del projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà que desenvolupa l’Ajuntament de Tremp en el marc del programa Treball a les 7 comarques.

 Inscriu-te a través d'aquest formulari

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació