Dijous, 18 d'abril de 2024
Bus del parc

El bus del Parc Nacional d'Aigüestortes tanca la temporada amb més de 3.300 usuaris

El nombre total d’usuaris ha sigut lleugerament inferior que l’any 2019, però durant l'agost ha assolit pics importants

Redacció 10 de novembre de 2020 a les 10:14
Imatge de l'anomenat Bus del Parc | PNAESM
El servei de bus del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ha tancat la temporada amb 3.357 usuaris, dels quals més de 1.500 han utilitzat el servei durant el mes d'agost. L'evolució en el nombre d'usuaris ha sigut molt similar als registres de visitants del Parc Nacional, que tot i registrar un lleu descens en números globals, durant el mes d'agost ha assolit pics importants.

Aquest servei, que enguany ha complert onze anys, permet arribar en transport públic al parc des del Pla de l'Ermita, a l'Alta Ribagorça, fins a la Espot. Durant la temporada ha funcionat des del 22 de juny al 30 de setembre.

Des de l'any 2019, el servei s'ha anat ampliant fins a la Pobla de Segur des d'on enllaça amb la línia de tren Lleida-la Pobla fins a l'estació inferior del telefèric de la Vall Fosca, a l'embassament de Sallente. El recorregut de la Pobla a l'embassament de la Vall Fosca és el que ha registrat enguany un major descens en el nombre d'usuaris, ja que el telefèric va estar fora de servei per una avaria tècnica durant tot el mes de juliol.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació