Dimecres, 24 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG NOVEMBRE: Dos mascaretes Ottaia amb tira de subjecció!

Hi participaran tots els subscriptors que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de novembre | Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals!

Redacció 9 de novembre de 2020 a les 13:37
Sortegem dos mascaretes Ottaia entre tots els nostres subscriptors | Ottaia/PD
La pandèmia del coronavirus ha alterat el nostre dia a dia des de fa ja vuit mesos. Una situació per la qual hem hagut d'assumir nou hàbits, entre ells, la necessitat de portar mascareta. Aquest mes de novembre us ho posarem una mica més fàcil, ja que totes les persones subscrites a Pallars Digital podran optar a guanyar una de les dos mascaretes Ottaia que sortegem, acompanyades d'una tireta per subjectar-les al coll.

Les dos mascaretes amb la seva tira de subjecció se sortejaran entre totes aquelles persones que s’hagin unit a la comunitat de subscriptors del diari abans del dia 20 de novembre. Serà a finals del mateix mes quan realitzarem el sorteig de les dos mascaretes Ottaia, que l’afortunat/da podrà escollir al seu gust. Molta sort!
 

Mostra de les mascaretes que confecciona Ottaia. Foto: Ottaia


Ottaia, peces amb teixits antics de la Xina

Ottaia és el projecte empresarial de la Carol i el Miquel, un cuiner i una dissenyadora de moda que es van conèixer a Hong Kong, on hi van viure durant uns anys, per anar després a Shangai. Va ser allà on van descobrir els teixits que treballen, les teles Tubu. Després d’estar uns anys treballant en grans empreses de la indústria de la moda han canviat el seu ritme de vida per instal·lar-se a la capital del Pallars Sobirà, on han establert la seva botiga.

Ottaia fabrica peces artesanals amb teles Tubu, que eren teixides als anys 50 al nord de Shanghai per les famílies que vivien al camp. Elles mateixes cultivaven el cotó, el filaven, el tintaven amb tints naturals i el teixien en telers manuals. És un teixit molt resistent i amb un tacte peculiar, tot i que es va deixar de fer a principis dels anys 60 perquè els joves d’aquestes comunitats van deixar el camp per anar a les ciutats i la tradició es va perdre.
 

El Miquel i la Carol s’han instal·lat al Pallars Sobirà. Foto: Ottaia

 
Subscriu-te i col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se subscriptor del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació