Dissabte, 20 d'abril de 2024
comerç

Tremp sorteja els premis de la campanya «Compra i guanya»

S'han repartit fins a 32 experiències valorades en 2.895 euros per gaudir en algun dels municipis que participen de la iniciativa

Redacció 4 de novembre de 2020 a les 13:30

Els sortejos de la desena edició de la campanya Compra i Guanya es realitzaran durant aquesta primera quinzena de novembre. Enguany, han participat en la iniciativa prop de 1.950 botigues dels 31 municipis organitzadors, membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

Aquesta desena edició ha tingut un caràcter especial per la conjuntura actual marcada per la pandèmia, mantenint però els seus tres objectius: dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors i premiar als compradors. Per això, la campanya s'ha adaptat a les circumstàncies excepcionals i va ser traslladada al mes d’octubre. A més, la iniciativa, on originalment només participaven els comerços del nucli antic, ha ampliat el seu àmbit a tot el municipi.

A Tremp, el sorteig dels premis s'ha realitzat aquest dimarts, entre totes les butlletes recollides a les 70 botigues participants, a través d'una emissió en directe a Instagram. La regidora de Promoció Local i Fires, Anna Ritz, ha estat l'encarregada de retirar les butlletes guanyadores de 32 experiències, a cadascun dels 31 municipis, valorades en 2.859 euros. Entre tots els membres de la Xarxa es repartiran més de 91.400 euros en 992 experiències per a dues persones.

Atesa la situació actual de la pandèmia i les mesures de prevenció del contagi, els premis no es podran gaudir dins d’aquest any 2020, com estava previst inicialment, sinó que es traslladaran a noves dates del 2021. Aquestes seran fixades segons l’evolució de la pandèmia per tal que les experiències es puguin gaudir amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19.

La campanya Compra i Guanya s’organitza de forma simultània als 31 municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes amb la col·laboració de les associacions de comerciants i les Diputacions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació