Divendres, 19 d'abril de 2024
cordevi

Ajornades totes les activitats del festival gastronòmic «Cordevi»

L'Ajuntament de Tremp reprogramarà les activitats un cop la situació sanitària millori

Redacció 28 d'octubre de 2020 a les 09:56
Pallars Terra de Corder és una de les activitats que ja ha patit diversos ajornaments | Ajuntament
L’Ajuntament de Tremp ha decidit ajornar totes les activitats del Cordevi, el festival gastronòmic del Pallars Jussà, que organitza a través del seu programa Al teu gust, aliments del Pallars i amb la col·laboració de diferents entitats i administracions locals. 

A finals de setembre, l'organització del festival havia anunciat un programa adaptat a la situació sanitària on la majoria de les activitats havien de ser a l’aire lliure i en grups reduïts. Malgrat això, el consistori trempolí considera que les actuals recomanacions del Govern demanen "un exercici de responsabilitat col·lectiva" que, asseguren, els ha portat a l’ajornament total.

La desena d’activitats d’aquesta edició estaven previstes entre el 3 d’octubre i el 8 de novembre a diferents espais de la comarca i, en aquesta ocasió, el tema central del festival era el maridatge entre cultura i gastronomia. Amb tres activitats en diferents municipis del Pallars Jussà es pretenia impulsar, tal com afirmen des del consistori, "un sector fortament tocat per la crisi derivada de la pandèmia". Una de les activitats suspeses ha estat una experiència enoartística a càrrec de Clara Peya i Sílvia Capell al Celler el Vinyer.

L'Ajuntament de Tremp ha assegurat que les activitats ajornades es reprogramaran tan bon punt com la crisi sanitària ho permeti. La primera onada de la pandèmia, el passat mes de març, ja va obligar a cancel·lar activitats gastronòmiques com la Pallars Terra de Corder, que havia estat reprogramada per aquest diumenge, 1 de novembre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació