Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

La Generalitat fixa ja per aquest diumenge toc de queda nocturn de les 22h a les 6h

Els comerços, cines i teatres hauran de tancar a les nou del vespre

Ferran Casas i Manresa 25 d'octubre de 2020 a les 16:01
Els controls policials nocturns seran una constant els propers dies | Cedida
El Govern de la Generalitat ha decretat per aquest mateix diumenge el toc de queda nocturn. Ho ha fet un cop ha rebut la confirmació de l'aprovació de l'estat d'alarma per part del govern espanyol. La restricció de mobilitat nocturna és entre les 22 hores de la nit i les 06 del matí. Els establiments comercials oberts al públic i els locals com ara cinemes o teatres hauran de tancar a les 21 hores del vespre segons ha explicat el Govern.

El govern contempla excepcions, especialment referides a permetre els desplaçaments de tornada a casa, que es comunicaran aquesta tarda en la roda de premsa posterior al Procicat.


Així, i pendents del que passava a Madrid, aquest migdia s'ha reunit el comitè executiu de crisi per la Covid-19, el vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i els consellers d’interior i Salut s’han reunit amb representants del món local. A la tarda es reunirà de nou el comitè de crisi i el Procicat i al vespre s'informarà per les mesures.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació