Dimarts, 30 d'abril de 2024
coronavirus

El Govern descarta fer «excepcions» als tancaments de bars i restaurants com demana el Sobirà

El vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, defensa l’aplicació de les restriccions “sense excepcions a tot Catalunya”

Redacció 26 d'octubre de 2020 a les 10:22
Pere Aragonès i Meritxell Budó, encapçalant la reunió del Govern d'aquest dimarts | Govern
El Govern de la Generalitat ha rebutjat taxativament obrir bars i restaurants en determinades zones de Catalunya que així ho han demanat, com el Pallars Sobirà o l’Alta Ribagorça. Ho ha assegurat el vicepresident de la Generalitat en funcions de president, Pere Aragonès, que ha defensat l’aplicació de les restriccions “sense excepcions a tot Catalunya”. El vicepresident ha dit que el fet d’obrir la restauració d’alguns municipis provocaria el desplaçament de persones d’altres localitats, fet que faria pujar el risc de contagi.


Els darrers dies comarques com el Pallars Sobirà o l’Alta Ribagorça havien demanat al Govern la necessitat de revisar les restriccions a bars i restaurants en aquells indrets on la incidència de la Covid-19 sigui baixa, com era llavors el seu cas. No es pot dir el mateix ara, ja que el risc de rebrot al Pallars Sobirà s’ha disparat els últims dies i actualment ja és alt.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació