Divendres, 26 d'abril de 2024
formació

L’Ajuntament de Tremp ofereix un curs per promoure la motivació i la comunicació positiva

Està adreçat a la població activa i busca millorar les habilitats comunicatives i la intel·ligència emocional dels participants

Redacció 21 d'octubre de 2020 a les 12:21
L’Ajuntament de Tremp organitza, a través de la seva àrea d’inserció laboral, un curs de 25 hores que porta per títol Com reinventar-se i no parar en temps de Covid-19: Soft skills. La proposta s’estructura en 5 sessions que es duran a terme els dilluns, dimecres i divendres dies 26, 28 i 30 d’octubre i 2 i 4 de novembre, en horari de matins. La formació va adreçada a persones aturades i professionals en actiu que hi puguin tenir interès.

El curs tindrà format presencial, es durà a terme a l’Hotel Segle XX i està impartit per EDAS Formació. Alguns dels objectius de la formació són desenvolupar l’autoconeixement, la intel·ligència emocional i l’autocontrol; millorar les habilitats de comunicació per convèncer i establir relacions més sòlides i sanes i conscienciar sobre els avantatges de la comunicació positiva tant per a l’èxit personal com el professional. La iniciativa busca aplicar tot el potencial dels participants per formar-los en la comunicació no verbal i capacitar-los per liderar un equip de treball.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació