Dissabte, 20 d'abril de 2024
urbanisme

L’Ajuntament de la Pobla millorarà l’entorn del poliesportiu

Les actuacions milloraran la seguretat dels vianants i l’accessibilitat a les grades del pavelló i dotaran l'entorn de places d'aparcament

Redacció 7 d'octubre de 2020 a les 10:04
Les millores al poliesportiu oferiran un espai a l'aire lliure on realitzar actes municipals | Ajuntament de la Pobla de Segur
L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha aprovat inicialment el projecte de millora de l’espai públic i dotació d’espais verds a l’entorn del poliesportiu i a l’inici del Parc dels Raiers. Es tracta d’un projecte que urbanitzarà i adequarà una zona de 2.700 metres quadrats amb diferents tipus de paviments i enjardinaments i que preveu un cost d’execució de 288.999,51 euros.

Marc Baró, alcalde de la Pobla de Segur, explica que “amb aquesta millora es dota el municipi de més espai verd, se’n millora la circulació i s’habilita una zona mes còmoda per passejar”. Les obres de millora comptaran amb la subvenció d’un 75% de l’import en el marc del projecte Pla de Barris.

Les obres tindran com a principal actuació la creació d’un espai verd de 4 metres que separarà  físicament la vorera de la carretera N-260. Aquesta actuació millorarà la seguretat per als vianants i generarà espais d’ombra al nou trajecte. També es preveu pavimentar l’espai exterior del pavelló, crear unes grades exteriors i millorar-ne els problemes de drenatge per convertir-lo així en espai a l'aire lliure per a la realització d’actes municipals.

Amb aquestes actuacions, que es licitaran properament, es busca millorar la comoditat dels vianants i usuaris de l’equipament, així com aconseguir un espai més agradable per a totes les persones que hi transcorrin.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació