Divendres, 19 d'abril de 2024
formació

El Pallars Sobirà ofereix un curs de pilot de drons per joves de la comarca

El curs va adreçat als inscrits a Garantia Juvenil i formarà els joves en diferents àmbits d'aplicació dels drons

Redacció 5 d'octubre de 2020 a les 12:09
Els Agents Rurals van incorporar l'any passat l'ús dels drons | Agents Rurals
La Cambra de Comerç de Lleida, en col·laboració amb Aerofor SL i la col·laboració de l'Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, ha organitzat un curs de drons gratuït per a joves de 16 a 29 anys inscrits a la Garantia Juvenil. La iniciativa s'emmarca dins del Programa PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo) de la Cambra.

La formació, que va començar el 21 de setembre i s'allargarà fins al 2 de novembre, es duu a terme a les instal·lacions del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i consta de 65 hores troncals i 150 hores específiques on els joves aprendran coneixements que els permetran endinsar-se en totes les aplicacions dels drons​. ​El programa també preveu ​més de 40 hores de vol en modalitats específiques com poden ser rescat i emergències, l'agricultura de precisió, gravació de vídeo professional amb dron o inspeccions industrials.

A través d'aquest curs, els assistents podran obtenir el Certificat de Pilot de Drons i el certificat de Radiofonista de l'AESA (Agència Estatal de Seguretat Aèria), així com el Curs de Tècnic Especialista en Drons. Durant la formació es realitzaran sessions amb ponents diversos que ensenyaran als alumnes l'actualitat de l'ús dels drons en diferents sectors com els cossos de seguretat, control de ramaderia extensiva, aplicacions d'agricultura de precisió o explotacions forestals, entre d'altres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació