Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Talarn reparteix entre el veïnat mascaretes contra el sexisme

La iniciativa forma part de la campanya comarcal 'També va amb tu' finançada pel pacte d'estat contra la violència de gènere

Redacció 2 d'octubre de 2020 a les 09:53
Les mascaretes ja es poden recollir a l'Ajuntament de Talarn | Ajuntament de Talarn
L'Ajuntament de Talarn ha adquirit unes mascaretes amb un missatge antisexista per a distribuir entre els veïns i veïnes del municipi. La compra s'ha fet a través de la campanya d'àmbit comarcal També va amb tu, finançada pel pacte d'estat contra la violència de gènere. En el marc d'aquesta campanya, engegada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, ja s'havien dut a terme accions com una penjada de pancartes al Festipallars 2019 o la distribució de merchandising en les festes majors locals.
 

Mascaretes de la campanya 'També va amb tu' . Foto: Ajuntament de Talarn


Aquest és el segon any consecutiu que Talarn participa d'aquest projecte, dinamitzat pels serveis socials comarcals, amb l'objectiu de desenvolupar diferents activitats que abordin, conscienciïn i erradiquin conductes masclistes del dia a dia. Les mascaretes que ara es repartiran des del consistori són de color lila i s'hi pot llegir el missatge No te n'oblidis... També va amb tu!. Els veïns interessats poden passar a recollir la mascareta a les oficines de l'ajuntament en horari d'atenció al públic.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació