Divendres, 26 d'abril de 2024
ajuntament de sort

Sort reobre les instal·lacions esportives adaptades als protocols de seguretat

Totes les entitats que en facin ús hauran de tenir un responsable de prevenció i higiene

Redacció 24 de setembre de 2020 a les 09:51
Imatge de de la pista del poliesportiu de Sort | Poliesportiu Els Til·lers
El departament d'esports de l'Ajuntament de Sort està treballant per poder reobrir les instal·lacions esportives del municipi, així com les activitats que s'hi realitzen, per tal d'adaptar-les als protocols de seguretat contra la Covid-19. Fins aquest dimarts, només es podien utilitzar algunes instal·lacions de manera extraordinària i només en casos completament justificats.

Ara, les que poden reobrir amb criteri general seran les instal·lacions a l'aire lliure, en aquest cas el camp municipal d'esports. Per altra banda, també tornaran a obrir les instal·lacions del pavelló municipal Els Til·lers, com són la pista poliesportiva, la sala polivalent i la sala fitness. L'única sala que restarà tancada serà el rocòdrom, degut a la manca de condicions necessàries per a fer-ne ús, tot i que l'ajuntament ja està treballant perquè estigui disponible el més aviat possible.

Encara al poliesportiu, hi haurà tres tipus d'usuaris que estaran autoritzats a fer-ne ús: per una banda, les associacions i entitats esportives reconegudes pel departament d'Esports de la Generalitat; també ho podran fer les agrupacions o col·lectius d'esportistes no regulats; i finalment, els usuaris individuals de l'equipament.

Pel que fa als protocols de seguretat, tots els esportistes hauran de portar mascareta fins al moment d'entrar a la pista o terreny de joc. També s'haurà de mantenir la distància de seguretat sempre que sigui possible, excepte en els moments de pràctica esportiva. Per altra banda, el consistori deixa en mans de les entitats o esportistes la neteja i desinfecció de tot el material utilitzat durant l'entrenament. A més, serà obligatori el canvi de calçat a l'entrar al recinte i venir vestit de casa, ja que les dutxes romandran tancades fins a nova indicació. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació