Divendres, 26 d'abril de 2024
esquí

Primeres revisions a l’estació de Tavascan per obrir aquest hivern amb seguretat

​L’estació aranesa de Baqueira Beret preveu obrir la temporada d'hivern la primera setmana de desembre

Redacció 22 de setembre de 2020 a les 11:40
Cadires desmuntades i a punt per passar la revisió a Tavascan | Tavascan
L’estació de muntanya de Tavascan ja prepara la nova temporada d’hivern. Aquests dies, els responsables de l’estació han desmuntat les cadires del remuntador de l’estació i les han preparat per fer-ne les revisions pertinents, que s’acostumen a realitzar sempre en aquesta època. L’objectiu, com sempre, és poder obrir durant la campanya d'hivern amb totes les garanties de seguretat, en una temporada que vindrà marcada també per mesures anti Covid-19. 

Qui també s’ha posat en marxa és l’estació aranesa de Baqueira Beret, que preveu arrencar la temporada d'hivern la primera setmana de desembre i allargar-la fins a la primera d'abril si les condicions ho permeten. Així, ja s'han dut a terme els treballs de posada a punt de les instal·lacions, tant a pistes com en els establiments interiors i amb l'objectiu que l'estació sigui segura des del punt de vista sanitari.

Pel que fa als remuntadors, es preveu replicar el model posat en marxa aquest estiu al telecadira del Blanhiblar, que ha funcionat amb uns protocols de distància social i desinfecció. A més, s'ha millorat l'aplicació mòbil per poder recarregar els forfets via internet. L’objectiu de l’estació per aquest hivern és apropar-se el màxim als 167 quilòmetres de traçats disponibles.

Els tècnics de l'estació aranesa han millorat bona part de la producció de neu, destacant la finalització de l'estany de Beret amb què es permet assegurar la innivació en una de les parts més populars del domini. També s’ha fet el manteniment de remuntadors, edificis, màquines i pistes, els quals asseguren una obertura cada cop més àmplia a l'inici de la temporada.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació