Dijous, 18 d'abril de 2024
funeràries

Isona i Conca Dellà tindrà una nova sala de vetlla «digna»

El futur equipament podrà acollir tant cerimònies laiques com religioses i disposarà d'un petit jardí

Tomàs Garcia Espot 17 de setembre de 2020 a les 08:44
Imatge de l'immoble on s'ubicarà la nova sala de vetlles | GSV
Isona i Conca Dellà disposarà d'una nova sala de vetlla "digna", tal com va avançar a les xarxes socials el grup Acord d'Esquerra al municipi i ha confirmat a Pallars Digital l'alcaldessa i delegada del Govern a l'Alt Pirineu, Rosa Amorós. El nou equipament estarà ubicat en un espai de 600 metres quadrats del carrer la Posa d'Isona, just al costat del cementiri, que avui ocupa un edifici en estat força degradat.

Els terrenys ja han estat adquirits pel consistori isonenc per valor de 25.000 euros i actualment s'estan iniciant les gestions per poder enderrocar l'immoble. Pel que fa al pressupost, Rosa Amorós ha declarat a aquest diari que estan pendents d’una línia de subvencions que la Diputació de Lleida té previstes per al municipi.

Pel que fa a la resta de recursos econòmics, Amorós ha explicat que "caldrà adaptar-se a les diferents situacions", ja que per exemple, encara no saben si podran fer ús dels romanents municipals. De moment, Amorós sí que ha avançat que la nova sala de vetlles podrà acollir tant cerimònies laiques com religioses i que disposarà d'un petit jardí, així com d'una porta posterior per on podran entrar i sortir els fèretres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació