Diumenge, 28 d'abril de 2024
coronavirus

Nou ingrés per coronavirus a l’Hospital del Pallars després de dos setmanes sense cap cas

El centre hospitalari manté les restriccions aplicades al juliol per protegir les persones ingressades i el personal sanitari de possibles contagis

Jordi Ubach Llorens 16 de setembre de 2020 a les 09:57
Una ambulància a l’entrada d’Urgències de l’Hospital del Pallars | Jordi Ubach
L’Hospital Comarcal del Pallars ha registrat aquest passat dilluns un nou ingrés per coronavirus, segons les dades que ofereix el Departament de Salut i tal com han confirmat a Pallars Digital fonts del centre hospitalari. La situació a l’hospital es manté estable, ja que aquest és l’únic cas de Covid-19 que ha ingressat en tot el mes de setembre. L’última hospitalització es va produir a finals d’agost i va ser donada d’alta pocs dies després.

Durant l’estiu sí que s’han produït ingressos per coronavirus, tot i que han estat casos “puntuals” que no han comportat més d’un ingrés a la vegada. El director assistencial de l’Hospital del Pallars, Eduard Sanjurjo, ha explicat que l’hospital manté les restriccions aplicades al juliol per protegir les persones ingressades i el personal sanitari de possibles contagis, tot i que ha puntualitzat que s’han pogut “flexibilitzar” en determinades situacions.


La temporada turística al Pallars no ha comportat, de moment, una especial pressió sobre el sistema sanitari, tot i que cal estar a l’expectativa del que pugui succeir els propers dies amb l’inici del curs escolar. Sanjurjo insisteix en les mesures de seguretat i higiene -mans, distància i mascareta- així com en la responsabilitat individual de la ciutadania com a elements “fonamentals” per evitar un nou rebrot que pugui saturar de nou el sistema sanitari.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació