Dijous, 25 d'abril de 2024
esbaiola't

L'Esbaiola't es reinventa aquesta tardor per potenciar el vincle amb el públic local

Les noves activitats tindran lloc durant quatre caps de setmana entre els mesos de setembre i desembre

Redacció 15 de setembre de 2020 a les 10:15
Imatge de l'edició de l'any passat del festival | Oriol Riart
Després de cancel·lar la seva 13ª edició a causa de la pandèmia, el festival Esbaiola't de les Valls d'Àneu ha decidit reiventar-se per evitar perdre el contacte amb el públic local a través d'una programació quadrimestral d'arts escèniques. Així, l'Esbaiola't de Tardor, amb uns nous paràmetres per tal d'adaptar-se a les mesures contra la Covid-19, oferirà de quatre a vuit activitats durant quatre caps de setmana entre setembre i desembre.


La voluntat de la iniciativa, però, no és la de convertir-se en un reclam turístic, sinó que està pensada per al territori, per a fer xarxa i cohesió social entre el públic de la comarca, així com per crear un vincle entre l'edició del 2019 i la del 2021. A banda, l'Esbaiola't de Tardor potenciarà activitats paral·leles als espectacles, pensades per incidir en diversos col·lectius de les Valls d'Àneu i amb l'objectiu d'aprendre, descobrir i créixer.

Els primers espectacles començaran el 26 i 27 de setembre de la mà de la companyia Anna Confetti i la música, teatre i tallers de Sound de Secà. Pel que fa a la venda d'entrades, ja es poden adquirir de manera anticipada a la web del festival, on també s'hi pot trobar informació sobre els pròxims esdeveniments.

La nova programació està organitzada per la companyia teatral La Baldufa i compta amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida, així com amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació