Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp ajorna la pretemporada a causa de la situació sanitària

El CF Pobla també cancel·la els entrenaments a l'espera de que la Federació Catalana de Futbol estableixi un protocol contra la Covid-19

Tomàs Garcia Espot 1 de setembre de 2020 a les 11:05
El CF Tremp i el CF Pobla entrenant junts durant la pretemporada anterior | CF Tremp
El CF Tremp ha decidit posposar la pretemporada de futbol, que havia de començar ahir dilluns dia 1 de setembre. En un comunicat, el club trempolí ha anunciat que la decisió s'ha pres amb l'objectiu de garantir la salut de tots els seus integrants, mentre no hi hagi un protocol clar contra la Covid-19 per part de les institucions competents, en aquest cas la Federació Catalana de Futbol.

Per la seva banda, el CF Pobla també ha decidit suspendre els entrenaments, el primer dels quals havia de tenir lloc ahir al Camp de les Escoles. Un terreny de joc, que tal com apunten fonts del club poblatà, previsiblement no acollirà més partits oficials després de 85 anys. En aquest sentit, el seu president, Ramon Vila, va assegurar en declaracions a Pallars Digital, que el més probable és que l'equip poblatà comparteixi el Camp del Pedrasanta amb el seu màxim rival. Una proposta, assegura, que ja compta amb el beneplàcit de l'Ajuntament de Tremp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C.F.Tremp Oficial (@cftremp) on



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació