Dijous, 25 d'abril de 2024
emprenedoria

Un nou emprenedor s'ubica a les instal·lacions del CEI del Pallars Jussà

Guillem Pedra, fundador de l'empresa «Totook», va ser un dels candidats al Premi Jove Emprenedor 2019

Redacció 1 de setembre de 2020 a les 09:40
L'emprenedor Guillem Pedra conversant amb el president del Consell del Jussà | CCPJ
L'emprenedor pallarès Guillem Pedra, fundador de l’empresa Totook, especialitzada en processos de digitalització empresarial i assessorament informàtic, ha estat el guanyador d'una estada gratuïta de sis mesos als despatxos del Centre d’Empreses Innovadores (CEI) del Pallars Jussà.  


En l’edició d’enguany del Premi Jove Emprenedor/a, a banda de la dotació econòmica al guanyador del projecte, també se sortejava aquesta estada entre els participants del certamen. El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, ha comentat que "desenvolupar l’activitat laboral en aquestes instal·lacions afavoreix, entre altres, la creació d’una xarxa de professionals, de la comarca, propera, que estableix sinergies de treball compartit". 

El CEI ofereix despatxos a emprenedors en règim de viver d’empreses i en l’actualitat, donada la situació actual per la Covid-19, ha complementat els seus serveis per acollir també a professionals en situació de teletreball i així, poder desenvolupar la seva activitat laboral des de la comarca del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació