Diumenge, 28 d'abril de 2024
festa major

Tremp organitza un concurs d'engalanar balcons per la festa major

L’únic requisit per participar és que la decoració tingui com a element predominant el color blanc

Redacció 25 d'agost de 2020 a les 11:20
El primer premi del concurs serà de 200€ i es concedirà una menció especial dotada amb 100€ | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp i el Comerç Associat de Tremp (CAT) col·laboren en l’organització d’un concurs que té com a objectiu fer lluir els carrers de la ciutat de Tremp per la seva Festa Major. El certamen consistirà en engalanar balcons i està obert a tota la ciutadania. L’únic requisit per participar és que la decoració tingui com a element predominant el color blanc.

Així, sota l’etiqueta #TrempenblancCAT, l’associació de comerciants de la localitat vol fer promoció del comerç local i posar de manifest el seu valor com a sector clau per a la vitalitat territorial. Per tal d’animar la participació i aconseguir que la ciutat de Tremp llueixi ben blanca durant la festa major, del 4 al 8 de setembre, l’associació hi destina un total de 300€ als guardons. El primer premi es valorarà en 200€ i també es concedirà una menció especial dotada amb 100€.

Per tal de valorar de la manera més justa la qualitat decorativa dels balcons decorats, s’ha establert un sistema mixt: el 70% correspondrà a la decisió d’un jurat d’experts, format per decoradors i artistes locals, mentre que el 30% serà per votació popular a través del perfil d’Instagram del Comerç Associat de Tremp (@cat.tremp). Tothom qui hi vulgui participar, ja pot accedir a les bases del concurs i fer les inscripcions a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Tremp. 
 

Imatge del cartell del concurs Foto: Ajuntament de Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació