Divendres, 26 d'abril de 2024
Dis la teva!

El camp de futbol de la Pobla

Article d’opinió dels tres regidors del PSC a l’Ajuntament de la Pobla de Segur

Redacció 24 d'agost de 2020 a les 10:50
Així lluirà el nou camp poblatà segons l'avantprojecte aprovat | Ajuntament de la Pobla de Segur
Senyor director,

Fa uns dies Pallars Digital publicava la notícia de l'aprovació per part de l'Ajuntament de la Pobla de Segur d'un nou camp de futbol.

Per tal de clarificar i ampliar la mencionada notícia i puntualitzar les declaracions del Sr. alcalde, el nostre Grup Municipal del PSC d'aquest ajuntament, que no va votar a favor d'aquest avantprojecte, voldria manifestar lo següent:

Primerament que nosaltres no estem en contra de que es faci un nou camp de futbol, ja que l'antic quedarà amortitzat pel nou parc, en canvi, considerem que no es preveu fer-lo en la ubicació més idònia, ja que aquest espai limita la possibilitat de futures ampliacions, com poden ser camp de bàsquet o tenis o inclús unes piscines municipals com es mereix la nostra vila.

Segon: el projecte no té en compte una zona d'aparcaments.

Tercer: El muntant de la futura inversió, que supera el 1,4 milions d'euros, sense incloure les obres a realitzar pels vestuaris, està encarida per l'especial orografia i composició del terreny previst en l'avantprojecte. A la zona més propera al riu, el nivell freàtic queda inundat quan el pantà s'omple, cosa que obligaria a crear una espècie de tancament hermètic que creiem que no es té en compte.

Quart: Aquesta inversió hipotecaría durant molt de temps futures obres cabdals pel nostre poble, com el Pla Director de l'Aigua o l'ampliació del mur de la Riba.

Per últim però no menys important: no es té un pla clar de finançament de l'obra. Es parla d'utilitzar el romanent de tresoreria, subvencions, de la Diputació, de la Generalitat i fins i tots del Consejo Superior de Deportes, sense aclarir si es té alguna quantitat compromesa amb aquestes institucions.

Agraint-li la publicació d'aquesta carta, el saludem cordialment,

Joan Carles Boix Riart, Enrique Beck Giménez i Joan Coloma Llevot
Regidors de l'Ajuntament de la Pobla de Segur pel PSC

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació