Dimecres, 24 d'abril de 2024
autopista elèctrica

Jéssica Albiach es reuneix amb la «Plataforma No a la MAT» al Pallars

La candidata de Catalunya en Comú-Podem s’ha compromès a estudiar les reivindicacions de la plataforma i lluitar contra la fractura del Pallars al Parlament i al Congrés

Redacció 20 d'agost de 2020 a les 09:59
Jéssica Albiach durant una entrevista amb ACN | ACN
La candidata de Catalunya en Comú-Podem al Parlament, Jéssica Albiach, es va reunir ahir a Estaon amb membres de la Plataforma No a la MAT i s'ha compromès a estudiar les reivindicacions de la Plataforma Unitària Contra l'Autopista Elèctrica Montsó-Isona. Albiach es va comprometre a fer arribar la seva veu al Parlament i al Congrés dels Diputats, tot declarant que "cal ser sensible amb les iniciatives locals i respectuoses amb la veu del territori".

La coordinadora dels comuns a Catalunya ha assegurat, a més, que cal "apostar per una energia més eficient i sostenible, que respecti el paisatge i la biodiversitat", alhora que ha assegurat que assumirà la defensa contra la fractura del Pallars tant a Barcelona com a Madrid. En aquest sentit, el portaveu d'En Comú Podem a les Terres de Lleida, Jaume Moya, ha considerat que la nova línia d'alt tensió al Pallars suposaria "una fractura per al territori" i formaria part d'"una nova operació especulativa energètica". 

Txell Teruel, també portaveu del partit a Lleida, ha manifestat el suport del partit a les accions de la plataforma "per aconseguir que la pressió unànime del territori, que ja va aturar el projecte del 2012, sigui respectada pels responsables de planificació energètica i territorial". La trobada amb Albiach forma part d'un seguit de reunions i sessions de treball amb entitats socials, ecologistes i veïnals que s'estan celebrant aquesta setmana a l'Alt Pirineu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació