Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

El Tren dels Llacs reprendrà l'activitat el 29 d'agost si la situació sanitària ho permet

Està previst que la temporada s'allargui fins al 31 d'octubre amb un total de 10 viatges

Redacció 17 d'agost de 2020 a les 08:23
El Tren dels Llacs aturat a l'estació de la Pobla de Segur. | Pirineu Emoció
El Tren dels Llacs reprendrà la seva activitat el dissabte 29 d'agost, després que el passat 4 de juliol no pogués iniciar la temporada a causa del confinament perimetral decretat a la comarca del Segrià. Un fet que va provocar que uns 120 turistes -molts ja pujats al tren, a Lleida- haguessin de tornar a casa seva sense gaudir del viatge.

Tanmateix, i tal com avança el diari Ara Pirineus, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) preveu que el servei s'allargui fins a finals d'octubre, concretament fins al dia 31, sempre que les condicions sanitàries siguin favorables. En aquest sentit, l'alcalde de la Pobla, Marc Baró, va expressar el seu desig que el tren pugui realitzar els deu serveis previstos, atès que representa "un important motor econòmic per a la població".

El Tren dels Llacs, que comunica Lleida amb la Pobla de Segur, fa un recorregut que permet els viatgers retrocedir en el temps i esdevé una experiència imprescindible per als amants del ferrocarril i de la natura en estat pur. Aquest servei turístic va néixer l’any 2009 amb l'objectiu de convertir-se en un referent que contribueixi a la dinamització econòmica de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació