Dimarts, 23 d'abril de 2024
educació

L'Ajuntament de la Pobla atén 40 nens i nenes cada setmana pel servei de reforç escolar

Les tasques de suport educatiu es van reprendre presencialment a principis de juny

Redacció 4 d'agost de 2020 a les 12:16
Els escolars també realitzen activitats lúdiques i treballs manuals | Ajuntament de la Pobla de Segur
Un total de 40 nens i nenes de la Pobla de Segur són atesos setmanalment pel servei de reforç escolar que l’Ajuntament va reprendre de forma presencial a principis de juny. Són nens i nenes amb edats compreses entre els sis i els 14 anys i que, de forma coordinada amb l’Escola, l’Institut i el departament de Serveis Socials del Consell Comarcal, s’ha considerat que necessiten aquest reforç durant l’estiu.
 
S’ha donat suport a tasques de reforç de continguts escolars però també s’han fet activitats lúdiques i manualitats. Dels 40 nens i nenes atesos, 33 són alumnes de Primària i set són alumnes del primer cicle d'ESO de l'Institut.
 
El servei de reforç escolar es va haver d’aturar a mitjans de març pel confinament i es va reprendre a finals d’abril amb sessions per videoconferència. A principis de juny es va poder començar el reforç presencial, primer atenent de forma individual o per unitats familiars i des de fa un mes amb grups de màxim cinc nens i nenes per cursos escolars. Des del primer dia s’han pres totes les mesures necessàries adaptades als horaris i necessitats actuals per la Covid-19.
 
El servei està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris, l'organitza l'Ajuntament de la Pobla de Segur i hi col·laboren el departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà, l'Escola els Raiers i l'Institut de la Pobla de Segur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació