Divendres, 26 d'abril de 2024
música

En marxa el 20è Festival de Música de la Vila de Rialp

A banda dels concerts també s'han programat un seguit d'activitats culturals i conferències

Redacció 3 d'agost de 2020 a les 10:20
Imatge d'un concert de l'edició de l'any passat | IEI
Aquest dissabte ha arrencat la 20a edició del Festival de Música de la Vila de Rialp, un esdeveniment marcat en el calendari dels habitants del Pallars Sobirà i que enguany celebra les seves dos dècades de vida. El certamen, que va arrencar amb un concert de l'Orquestra de cambra Terrassa 48, s'allargarà fins al 26 de setembre amb la participació de reconeguts músics com Lluís Claret, Miquel Bofill, Albert Guinovart o Paula Valls.

En un comunicat, l'organització del festival manifesta que malgrat la crisi per la Covid-19 i la falta de recursos econòmics, celebren l'efemèride amb més força i determinació que mai, i amb el suport de tots els veïns i col·laboradors. Així mateix, lamenten la "incomprensible negació d'ajuts per part d'alguna administració que els darrers 19 anys sempre havien ajudat", però que enguany no ha estat així.

Paral·lelament, s'han programat diverses activitats de caire cultural, com ara una exposició en motiu del tricentenari del cos de Mossos d'Esquadra a la sala polivalent del consistori o la projecció d'un documental sobre l'escultor Jaume Plensa el dia 9 d'agost. A més, també hi haurà lloc per una conferència sobre el psicòleg Vicenç Aulàs, prevista per al 14 d'agost. 

 Consulta el programa d’actes del 20è Festival de Música de la Vila de Rialp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació