Dijous, 25 d'abril de 2024
turisme

Chacón elogia el sector turístic del Sobirà i li agraeix la implicació en «aquests moments difícils»

La consellera d'Empresa destaca que "el turisme familiar i domèstic dels Pirineus pot salvar un xic més el sector turístic de la zona"

Redacció 30 de juliol de 2020 a les 08:37
La consellera Chacón amb diferents representats turístics de l'Alt Pirineu | ACN
La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha visitat aquest dimecres el Pallars Sobirà per entrevistar-se amb representants del sector turístic i alcaldes de la comarca per tal de "conèixer la realitat del sector i felicitar i agrair la implicació del sector empresarial en aquests moments difícils d’adaptació”, segons han explicat des del departament.

Primerament, Chacón ha visitat el Nou Càmping de la Guingueta d'Àneu, des d'on ha demanat al govern espanyol prolongar els ERTO com a mínim fins al març del 2021 i ajuts directes del fons de recuperació de la Unió Europea per "donar oxigen al sector turístic". En aquest sentit, la consellera ha explicat que hi ha moltes empreses petites i mitjanes que han deixat de facturar però que tenen les mateixes despeses que durant una temporada normal. 
 
Més tard, també ha visitat el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, on s'ha reunit amb diferents representats polítics de la zona, com ara l'alcalde de Sort, Raimon Monterde, o el del Rialp, Gerard Sabarich. En aquesta trobada, Chacón també ha volgut destacar que el "turisme familiar i domèstic que caracteritza la destinació Pirineus pot salvar un xic més el sector turístic de la zona".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació