Divendres, 19 d'abril de 2024
repte

El corredor Abel Carretero intentarà batre el rècord mundial d’ascens màxim en 24 hores

L'esportista establert a Vilamur s’ha proposat aquest repte personal en un estiu marcat per la falta de competicions a causa del coronavirus

Redacció 29 de juliol de 2020 a les 09:50
Imatge del corredor català finalitzant una cursa | Corredores de Montaña
El pròxim divendres 7 d’agost l’estació d’esquí d’Espot serà l’escenari d'un possible nou rècord mundial. El corredor català Abel Carretero, afincat a Vilamur, s’ha marcat l’objectiu d’intentar batre la marca mundial d’ascens màxim en 24 hores, que actualment ostenta l’italià Luca Manfredi amb una marca de 17.020 metres positius. A nivell espanyol, el rècord està en mans de Fernando Cancelo, amb un registre de 13.000 metres.
 
La previsió és que el repte arrenqui a les 10h del matí, de manera que acabi també a les 10h del dissabte. En cas que les condicions meteorològiques no fossin gens favorables, el repte podria començar el dissabte i acabar el diumenge, sempre amb les 10h com a referència horària d’inici i final.
 
Conscient que la gesta no serà fàcil en absolut, el mateix Abel Carretero ha fet una crida a les  xarxes socials perquè tothom qui vulgui vagi a animar-lo i, fins i tot, acompanyar-lo en alguna de les pujades. Això sí, sempre respectant la distància física recomanada per les autoritats sanitàries i prenent les mesures necessàries. També es podrà anar seguint l’evolució del repte al llarg de les 24 hores a través del perfil del seu Instagram, Twitter i Facebook.
 

Cartell promocional del repte Foto: Abel Carretero

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació