Diumenge, 5 de maig de 2024

El Club Bàsquet Tremp anuncia el fitxatge de l'estrella francesa de l'NBA Tony Parker

Amb el flamant fitxatge de l'exjugador dels San Antonio Spurs, el CB Tremp es converteix en un clar aspirant a l'ascens

Pallars Digital 28 de desembre de 2013 a les 09:56
El Club Bàsquet Tremp ha fet oficial aquest mateix dissabte a través del seu compte oficial de twitter el fitxatge del jugador francès dels San Antonio Spurs i guanyador de tres anells de campió de l'NBA, Tony Parker. 
 
Segons ha pogut saber aquest diari, el fitxatge s'ha tancat aquest matí en una trobada amb l'entrenador del sènior A, Miquel Murgó, en un restaurant de l'aeroport de Barcelona, aprofitant que el jugador francès feia escala a la capital catalana. Tony Parker signarà pel que resta de temporada amb opció a una segona.
 
La notícia ha sorprès a propis i estranys per l'impacte de la mateixa, per la categoria del jugador, guanyador de tres anells amb els Sant Antonio Spurs i per la discreció amb la que s'ha dut a terme. Es tracta del primer ex-NBA en jugar en un equip de categoria catalana. 
 
Miquel Murgó s'ha mostrat molt satisfet amb el fitxatge, que qualifica de "somni". L'entrenador del Tremp explica que "mai hauríem imaginat poder comptar a la plantilla amb un jugador del nivell de Tony Parker". 
 
Murgó ha afegit que el jugador està ansiós per començar aquesta nova etapa i ha assegurat que "la seva predisposició per jugar al Tremp ens ha sorprès molt gratament". També ha tingut ocasió de fer broma: "l'hem avisat que a l'hivern al Pallars hi fa molt fred i que al pavelló a vegades no posen la calefacció, però no ha semblat importar-li".
 
El desig del base francès, de 31 anys, seria el d'acabar la seva exitosa carrera en un equip europeu sense grans aspiracions. "Ho he guanyat pràcticament tot al bàsquet. Em trobo en una etapa de la meva vida en què vull provar coses noves, noves lligues, marcar-me nous objectius, i Tremp és l'indret idoni per aconseguir-ho", ha assegurat.
 
El flamant fitxatge de Tony Parker pel Club Bàsquet Tremp es produeix després que el mateix jugador deixés entreveure fa només unes setmanes, en declaracions a la BBC, el seu malestar amb el propietari de la franquícia de San Antonio. 
 
La seva parella, Axelle Francine, l'acompanyarà
 
Tony Parker no arribarà sol a Tremp. La seva parella, la periodista Axelle Francine, ha anunciat que es traslladarà a viure al Pallars amb l'estrella francesa, amb qui ja estaria buscant pis. 
 
"No volem aventurar-nos abans d'hora, però no descartem anar a viure a Santa Engràcia", ha assegurat Francine, que també ha enviat en les darreres hores el seu currículum a Pallars Digital per tal de treballar a la secció d'esports a partir del febrer.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor