Dimecres, 24 d'abril de 2024
coronavirus

Suspesa la tercera edició de la «Rialp Summer Agility Competition»

Els nous rebrots de Covid-19 arreu de Catalunya impedeixen garantir la seguretat dels assistents a la prova canina

Redacció 24 de juliol de 2020 a les 09:55
Imatge d’arxiu d’una prova d’agilitat | Rialp Summer Agility
L'organització de la Rialp Summer Agility i l'Ajuntament de Rialp han acordat suspendre la tercera edició d'aquesta competició canina a causa dels nous rebrots de Covid-19. La decisió té com a objectiu no posar en risc la salut dels organitzadors, que estarien a primera línia durant tots els dies, la dels competidors, així com la de la gent del poble.

La Rialp Summer Agility Competition se celebra a Rialp desde 2018, i des de llavors, la competició d’estiu ha anat creixent cada any, tant en quantitat de participants com en qualitat. En un comunicat, l'organització manifesta que malgrat la cancel·lació de l'edició d'enguany, no es planteja canviar la ubicació l'any que ve. 

Així mateix, agraeix la confiança dels jutges, sponsors, autoritats, així com de totes les persones que ja havien inscrit més de 300 gossos per dia, provinents de països com Portugal, França, Bèlgica, Suïssa, Luxemburg, Txèquia o Polònia i de molts de Clubs de la Real Sociedad Canina de España. A més, anuncia que els diners de les inscripcions no es perdran, i que es podran recuperar o bé guardar per la competició del 2021.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació