Dimecres, 24 d'abril de 2024
comerç

Tremp impulsa tallers pràctics per al comerç del Pallars

El consistori organitza una formació de petit format en el marc del seu programa de dinamització comercial a la comarca

Redacció 22 de juliol de 2020 a les 08:40
Imatge de l'aparador d'un establiment comercial de Tremp | Jordi Ubach
L’Ajuntament de Tremp organitza un nou cicle de formacions curtes adreçades als professionals de comerços i serveis. En aquesta ocasió es tracta de tallers pràctics que tenen l’objectiu de facilitar recursos i eines de treball creatives enfocades a dinamitzar l’activitat comercial i de serveis de qualsevol àmbit, així com millorar la competitivitat en aquest sector.

Concretament, s’ofereixen quatre tallers independents, tres dels quals serviran per potenciar l’atractivitat de l’establiment físic. Aquests seran el de lettering, creació d'un córner de producte i organització d’un esdeveniment senzill a la botiga, així com un altre específic per a xarxes socials.

El dia 27 s’inicia el primer curs, Crea la teva campanya a Instagram, que servirà per aprendre els aspectes bàsics de la popular app, a partir de la realització pràctica d'una campanya pròpia. La sessió presencial està limitada a 10 persones i hi ha la possibilitat de seguir-la online.

Programa d'un dels tallers programats pel consistori Foto: Ajuntament de Tremp


Tots els tallers són gratuïts i estan oberts a tots els professionals dels sectors del comerç, agroalimentari i de serveis del Pallars Jussà. És indispensable la inscripció, que cal formalitzar a través del formulari o, en cas que no sigui possible, per telèfon a l’oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tremp.
 
Aquest cicle forma part del projecte que l’Ajuntament de Tremp desenvolupa en el marc del programa Treball a les set comarques, del Servei d’Ocupació de Catalunya, amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Jussà i els ajuntaments de la comarca, que pretén millorar la competitivitat del sector del comerç al Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació