Divendres, 19 d'abril de 2024
art

El festival «Terra Roia» de Vilamur adopta mesures per prevenir contagis

La majoria de les activitats seran a l'aire lliure per garantir la seguretat d'assistents i expositors

Redacció 20 de juliol de 2020 a les 08:54
Imatge d'una de les mostres fotogràfiques del festival | CCPS
Els organitzadors del Festival de les Arts Terra Roia han decidit adoptar mesures de seguretat a causa de la situació creada per la pandèmia de la Covid-19 a l’hora d’organitzar actes públics. L'objectiu és fer del Festival una activitat encara més segura per als veïns del poble, organitzadors, voluntaris, artistes i assistents a l’esdeveniment.


Així, la majoria de les activitats es realitzaran a l'aire lliure: des de la zona d'aparcament, continuant per la facilitat del control del recinte firal, amb un sentit únic de circulació, fins als diferents sectors de la mostra. També s'establiran controls de temperatura en arribar, mecanismes de registre d’assistents, informació continuada per megafonia.

També s’ha previst la reprogramació a altres dates d’algunes de les activitats previstes per als dies 13 i 14 d’agost, per tal de disminuir els aforaments diaris. Aquesta adaptació de l'agenda permetrà fruir més relaxadament de les exposicions fotogràfiques, xerrades i tallers.

El Festival s'estrenarà a Llagunes el 7 d'agost amb una lectura de poemes de la Palmira Jaquetti en el 125è aniversari del seu naixement i amb una selecció de les fotografies que es mostraran a Vilamur a partir del 10 d'agost fins el dia 16. Els tallers de narrativa i música s'avancen als dies 10, 11 i 12 d'agost. Per altra banda, l'exposició Itinerari d'una memòria enfrontada es podrà contemplar entre els dies 8 i 22, juntament amb un seguit d'actes, xerrades i d'altres exposicions.

L'organització del Terra Roia considera les mesures preses com "un veritable esforç organitzatiu" per garantir la seguretat de tothom, i alhora que demana la col·laboració de tothom per comprendre les restriccions de seguretat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació