Divendres, 26 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Vius fora? T'agradaria establir-te i teletreballar des del Pallars? Respon l'enquesta!

Pallars Actiu impulsa un qüestionari amb l’objectiu de conèixer els vincles de la ciutadania amb el Pallars, què en valora i quins factors necessitaria per establir-s’hi

Redacció 27 de juliol de 2020 a les 16:23
El teletreball pot esdevenir una oportunitat per evitar el despoblament | Pxfuel
La crisi de la Covid-19 ha generat un canvi de paradigma en el món laboral, especialment amb l’impuls del teletreball i la flexibilitat horària. La pandèmia, doncs, ha deixat un ampli ventall d’oportunitats i la possibilitat de qüestionar l'anterior model a nivell familiar, social, econòmic i laboral. 

Amb la finalitat d’estudiar i mesurar fins a quin punt la població urbana es planteja un canvi de vida per establir-se i teletreballar des del Pallars, la Societat de Foment del Pallars, Pallars Actiu, ha elaborat una enquesta dirigida a la població catalana en general, però especialment focalitzada a aquelles persones que tenen segona residència o altres vincles de caràcter laboral o social al Pallars Jussà i Sobirà.

Degut als nivells de despoblament rural que s’han assolit aquesta última dècada i amb la necessitat de fixar gent al territori, des de Pallars Actiu es planteja aquesta crisi com una gran oportunitat perquè la gent que viu a les grans capitals tingui la opció de plantejar-se un canvi de vida per teletreballar des del Pallars uns dies a la setmana o, fins i tot, per establir-hi la seva residència habitual. 

Per tot això, s’ha focalitzat una enquesta per conèixer quins son els vincles que la gent té amb el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, com valoren els serveis que hi ha actualment i quins factors necessitarien per establir-s'hi, tot aprofitant les oportunitats que ens deixa la crisi de la Covid-19. Pallars Actiu demana la màxima difusió d’aquesta enquesta per tal que els resultats obtinguts siguin el màxim representatius possible.

 Podeu realitzar l’enquesta sota aquestes línies o clicant aquí.


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació