Dissabte, 20 d'abril de 2024

Lourdes Ravetllat, nova coordinadora de Joventut de l'Alt Pirineu i Aran i Lleida

El nomenament es va fer públic dijous passat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Redacció 8 de juliol de 2020 a les 11:45
Ravetllat ha estat professora a l'escola La Closa d'Esterri i té experiència en direcció de centres educatius | ERC Alt Pirineu
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va nomenar el passat dijous a Lourdes Ravetllat com a nova coordinadora de Joventut de l'Alt Pirineu i Aran i Lleida. Ravetllat, nascuda a Puigcerdà i resident a Esterri d'Àneu, és diplomada en Magisteri d'Educació Infantil i Magisteri d'Educació Física per la Universitat de Vic. 

La nova coordinadora ha treballat al Departament d'Educació com a professora de l'escola La Closa d'Esterri d'Àneu i també té experiència en direcció de centres educatius, com el de Llavorsí. Amb una llarga experiència en el món associatiu i col·laboratiu, Ravetllat emprèn aquest nou projecte com un repte personal i professional i com una oportunitat per treballar pel territori, i per tal que el jovent pugui desenvolupar els seus projectes vitals a les seves comarques. 

Des d'Esquerra Republicana de l'Alt Pirineu i Aran feliciten Ravetllat pel seu nomenament, i remarquen que "el futur de l'Alt Pirineu i Aran passa pel ple desplegament de la llei de Vegueries i per un reconeixement del territori". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació