Dissabte, 20 d'abril de 2024
detenció

Detinguda a Cellers per amenaçar de matar la seva filla de dos anys

El jutjat de Tremp ha dictat presó preventiva per la dona, veïna de Barcelona, arrestada diumenge a l’Hotel Terradets

Redacció 2 de juliol de 2020 a les 10:15
L’Hotel Terradets de Cellers, al costat de l’embassament de Terradets | Francesc González
El jutjat de Tremp ha dictat presó preventiva per a una dona, veïna de Barcelona, detinguda diumenge a l'Hotel Terradets de Cellers acusada d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. La dona havia amenaçat amb matar la seva filla de dos anys i suïcidar-se després, segons han confirmat aquest dijous els Mossos d'Esquadra.

La nena es troba des del mateix diumenge amb el seu pare, que viu al barri de Gràcia de Barcelona, i que va ser qui va alertar els Mossos després que la seva exdona no li entregués la nena tot i tenir una ordre judicial. La dona, a més, li havia enviat un missatge de Whatsapp en el qual li deia que havia fugit amb la petita, que la mataria i que després se suïcidaria, segons ha informat El Periódico.

Els Mossos d'Esquadra van començar a buscar la mare i la menor i van contactar amb una tieta de la dona, que va relatar que la detinguda havia deixat a casa seva dues bosses i que en una hi havia un testament i una nota de comiat amb les seves últimes voluntats. Segons la informació d'El Periódico, quan els Mossos van irrompre a l’interior de l’habitació de l’hotel, van trobar la mare i la nena adormides al llit.

Segons el mateix rotatiu, els agents no van arrestar de forma immediata la dona per no espantar la nena i van esperar a l’arribada del pare a l’hotel, que es va fer càrrec de la petita. Després de ser posada a disposició del Jutjat de Tremp, se li va decretar l’ingrés en presó preventiva.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació