Dissabte, 20 d'abril de 2024
turisme

Sant Esteve de la Sarga denuncia noves aglomeracions a Mont-rebei

L’alcalde, Jordi Navarra, posa en dubte que aquest sigui “el model turístic” que es vol per a la zona

Jordi Ubach Llorens 30 de juny de 2020 a les 10:25
Les imatges de vehicles als marges de la carretera s’han repetit aquest cap de setmana | Ajuntament
L’alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, ha denunciat novament les aglomeracions viscudes els darrers dies a la carretera d’accés al congost de Mont-rebei. El primer edil de l’ajuntament ha publicat al seu compte de Twitter imatges on es pot comprovar la massificació viscuda aquest passat cap de setmana, el primer de l’estiu, amb vehicles estacionats als vorals de la carretera.

En la mateixa piulada, Navarra posa en dubte que aquest sigui “el model turístic” que convé a la zona. L’alcalde cita els departaments de turisme de la Diputació de Lleida i del Consell Comarcal del Pallars Jussà, i pregunta als que “han promocionat i promocionen” aquest paratge natural si “es faran responsables” en el cas que es produeixi alguna “desgràcia”. 
   
No és el primer cop que l’alcalde de Sant Esteve de la Sarga denuncia la massificació i el mal estat de la carretera d’accés al congost de Mont-rebei, de titularitat municipal. Navarra reitera que l’ajuntament no pot assumir el cost del seu manteniment.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació