Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

​La piscina municipal i el pavelló del Juncar de Tremp obren les portes

La piscina municipal ha iniciat la temporada d’estiu amb limitacions i el pavelló ha reprès el servei aquest dijous

Redacció 25 de juny de 2020 a les 10:23
La piscina de Tremp ha reobert al públic aquesta setmana | Ajuntament de Tremp
La piscina municipal de Tremp ha iniciat aquest dimarts 23 de juny la temporada, cada dia en horari d’11:30h a 20h. Degut a la situació creada per la crisi sanitària, el servei es portarà a terme implantant els protocols sanitaris i d'higiene contra la Covid-19: distanciament interpersonal, neteja i desinfecció de les instal·lacions, i no es podrà accedir als vestidors, dutxes i utilitzar fonts d'aigua.

Pel que fa a l'aforament no s'haurà de reservar cita prèvia però sí que es limitarà l'accés a 90 persones, per tal de poder garantir la distància interpersonal de dos metres. Aquesta temporada, de moment, no estarà disponible l'abonament d’estiu i només sortiran a la venda les entrades de dia. Tot i això, les persones que l'any passat no van acabar l'abonament, podran utilitzar-lo enguany.

D'altra banda, aquest dijous ha reobert al públic el pavelló del Juncar de la ciutat. Els usuaris que vulguin accedir a la pista de parquet o a la sala de musculació podran demanar cita prèvia trucant per telèfon al 639 780 773 o al 973 651 379. La regidoria d'Esports a ha establert totes les mesures necessàries per oferir el servei amb totes les garanties: es compliran les limitacions d'aforament i es duran a terme tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació