Divendres, 19 d'abril de 2024
Bus del parc

El Bus del Parc començarà a rodar el 22 de juny

Serà amb la línia que uneix el Pla de l’Ermita i la Pobla amb Espot, mentre que el bus entre la Pobla i Estany Gento no es posarà en marxa fins l’1 de juliol

Redacció 19 de juny de 2020 a les 09:58
El Bus del Parc, en imatge d’arxiu | Gencat
El proper dilluns 22 de juny es posarà en marxa el Bus del Parc, el servei de transport que arriba fins el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Concretament, serà amb la línia que uneix el Pla de l’Ermita - Taüll - Vielha - Esterri d’Àneu - Espot i Espot - Sort - La Pobla de Segur. En canvi, el Bus de la Vall Fosca, que fa el recorregut entre la Pobla de Segur i el telefèric d’Estany Gento no començarà a funcionar fins l’1 de juliol. Totes dues línies estaran actives fins al 30 de setembre.

Aquests serveis formen part del projecte Interreg Europe Last Mile, que promou la implementació de sistemes de transport sostenibles per accedir a àrees rurals d’interès turístic i que està format pel Departament de Territori i Sostenibilitat i sis socis europeus més de països com Àustria, Eslovàquia o Polònia. 

En el cas del Bus de la Vall Fosca, els horaris s’han coordinat amb les arribades i sortides del tren de la Pobla, així com també amb el telefèric. Hi haurà dos viatges, un que sortirà al matí per agafar el telefèric de les 11h i un segon, a la tarda, per recollir els viatgers del matí o altres que vinguin de fer una travessa des d’un altre punt del Parc. Podeu consultar tots els horaris en la piulada que adjuntem a continuació.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació