Dissabte, 27 d'abril de 2024
ajuntament de tremp

L’Ajuntament de Tremp implementa un sistema de cita prèvia

Les persones interessades en realitzar tràmits telefònics o presencials podran sol·licitar dia i hora a través d’una plataforma web

Redacció 17 de juny de 2020 a les 09:13
Les atencions es realitzen a la sala de plens de l’edifici | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp ha iniciat un nou sistema per atendre la ciutadania d’una manera més òptima i eficaç. Amb l’arribada de la pandèmia de la Covid-19, les oficines de l’ajuntament es van haver de tancar al públic i es van prioritzar els tràmits telemàtics amb certificat digital. Les persones que preferien seguir realitzant tràmits presencials, havien de sol·licitar per telèfon dia i hora per ser atesos.

Des d’aquest passat dilluns, tots els ciutadans que necessitin atenció telefònica tècnica o atenció presencial poden sol·licitar la cita prèvia a través d’aquest enllaç. Les atencions es realitzen a la sala de plens de l’edifici de l’ajuntament, que té un accés directe a l’exterior i minimitza, d’aquesta manera, el trànsit de persones.

D’altra banda, els ciutadans que disposen de certificat digital, haurien de continuar fent els seus tràmits directament entrant a la seu electrònica de l’Ajuntament de Tremp. Cal recordar que l’Ajuntament de Tremp emet certificats digitals CATCERT de persones físiques a aquells ciutadans que vulguin fer tràmits telemàtics.

 Demanar cita prèvia a l’Ajuntament de Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació