Dijous, 18 d'abril de 2024
turisme

La Diputació de Lleida aportarà 373.000 euros al projecte FEDER del Pallars Jussà

Es tracta d’una operació de foment del patrimoni natural d'interès turístic a la comarca promoguda pel Consell Comarcal del Pallars Jussà

Redacció 17 de juny de 2020 a les 08:10
El pantà de Terradets, al sud del Pallars Jussà | Viu el Jussà
El ple de la Diputació de Lleida d’aquest dijous 18 de juny debatrà l'aprovació de diferents convenis de col·laboració amb els consells comarcals de l'Alt Urgell, el Solsonès i el Pallars Jussà, corresponents a projectes FEDER de Catalunya 2014-2020. En concret, a través del Patronat de Promoció Econòmica, la Diputació aportarà 373.101,37 euros al Pallars Jussà per a l'operació de foment del patrimoni natural d'interès turístic.

Promoguda pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, l'operació Foment del patrimoni natural d'interès turístic al Pallars Jussà es presenta amb l'objectiu d'avançar en la promoció i l'aprofitament sostenible de tot el patrimoni natural i dels espais protegits en particular, com a eix de desenvolupament turístic. Aquesta operació inclou accions per preservar aquests valors i fomentar el turisme i l’ocupació, que pot ajudar a fixar gent a la zona.

Els Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) són subvencions a fons perdut, gestionats directament per les administracions públiques, amb una quota de fons assignada per realitzar projectes a la zona. L'objectiu és que totes les regions de la Unió Europea convergeixin al mateix nivell de desenvolupament, permetent al mateix temps enfortir la moneda i la posició econòmica d'Europa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació