Dissabte, 20 d'abril de 2024
turisme

El congost de Mont-rebei i MónNatura Pirineus reobriran el 17 de juliol

Als dos espais naturals s'han aplicat mesures sanitàries perquè els visitants en puguin gaudir amb tota tranquil·litat

Redacció 16 de juny de 2020 a les 13:47
Imatge d’arxiu del congost de Mont-rebei | Albert Alemany
El congost de Mont-rebei tornarà a obrir a partir del pròxim 17 de juliol. Ho farà el mateix dia que el centre de fauna MónNatura Pirineus de Son, segons ha anunciat la Fundació Catalunya La Pedrera, que gestiona tots dos espais. L’entitat ha afegit que es prendran totes les mesures de seguretat pertinents per garantir que els turistes en puguin gaudir amb tota tranquil·litat, segons han explicat en un comunicat.

Així, s'han instal·lat mampares de separació en tots els llocs necessaris i també es prendrà la temperatura a tot el personal i els visitants. També serà obligatori l'ús de mascaretes i hi haurà dispensadors de gel a disposició de les persones, a més d'incrementar la freqüència de neteja de tots els espais tancats o de pas de públic.


Pel que fa a Mont-rebei, el punt d'atenció de la Masieta -un dels principals accessos al congost- també obrirà per oferir tota la informació de l'espai, la zona i les rutes possibles, així com de la flora i la fauna del territori. De fet, ja es poden fer reserves a l'aparcament per anar-hi a partir del 17 de juliol.

Pel que fa a MónNatura Pirineus, l’espai oferirà activitats de sensibilització sobre el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge mitjançant propostes d'educació ambiental. El centre del Pallars Sobirà dona així la possibilitat de conèixer la fauna del Pirineu, observar les galàxies a través de les diverses sessions d'astronomia i gaudir de l'entorn amb activitats lúdiques que reconnecten amb la natura i el benestar després del confinament. La majoria d'aquestes seran a l'aire lliure i es reduirà l'aforament per assegurar la distància social necessària. 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació