Dijous, 25 d'abril de 2024
art

​Èxit d'inscripcions al festival d’arts «Terra Roia» de Vilamur

Una cinquantena d'artistes i entitats han confirmat la seva participació en l’edició d’enguany, que tindrà lloc del 8 al 30 d'agost

Redacció 15 de juny de 2020 a les 13:34
Imatge de l’edició de l’any passat del festival Siartb | Terra Roia
El festival d’arts Terra Roia de Vilamur està experimentant un “exitós” ritme d’inscripcions per a la seva primera edició, segons l’organització. Una cinquantena d'artistes i entitats han confirmat la seva participació en l’edició d’enguany, que se celebrarà entre els dies 8 i 30 d’agost i amb el 13 i 14 com a dies principals. A més, diverses entitats i creadors han mostrat recentment el seu interès i se sumaran a la iniciativa els propers dies.

Tenint en compte les excepcionals circumstàncies en què estem vivint i sumant els participants que ja estan inscrits com a col·lectiu, des de l’organització expliquen que aquesta edició del festival oferirà les propostes i creacions de més d’una setantena d’artistes. Les ofertes d'activitats com tallers, xerrades, projeccions o actuacions es repartiran entre el 8 i el 30 d'agost, tant a Vilamur, al terme de Soriguera, com en altres pobles del municipi i de la comarca, com Llagunes, Peramea o Esterri d'Àneu.

El fet que la majoria de les activitats siguin a l'aire lliure o en espais oberts ajudarà a complir les mesures de seguretat que s'han de prendre per la Covid-19. La resta de sales expositives comptaran, a més de les restriccions d'aforament, amb un recorregut que garantirà la protecció dels visitants.

L’organització espera que el festival ajudi a difondre les propostes “d'un col·lectiu que necessitem per ser millors i que ens necessita per la seva pervivència”, expliquen. El Terra Roia és la renovació del festival de les arts Siartb, celebrat els dos darrers anys a Vilamur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació