Divendres, 19 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Marc Ràdua i Roger Fíguls, campions de Catalunya d’esquí de muntanya i verticals

Aina Garreta, Lluís Fíguls i Arnau Cases també pugen al podi en les seves respectives categories

Redacció 8 de juny de 2020 a les 11:12
Roger Fíguls, en plena competició a la CronoNúria | FEEC
Els esquiadors de muntanya pallaresos Marc Ràdua i Roger Fíguls s’han proclamat aquesta temporada campions de Catalunya juvenil. Ràdua ha estat el millor de la seva categoria en la 36a Copa FEEC-Ferrino d’esquí de muntanya, mentre que Fíguls ha pujat al primer esglaó del podi, també en categoria juvenil, en la 15a Copa Catalana de Verticals-FGC Mountain Series 6.0.

L’estat d’alarma decretat el passat mes de març va portar a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a donar per tancada la temporada d’esquí de muntanya i mantenir les classificacions vigents sense que s’arribessin a disputar les proves pendents de les Copes Catalanes.

D’una banda, la 36a Copa FEEC-Ferrino d’esquí de muntanya ha acabat sense que s’hagin pogut disputar les dos últimes proves andorranes. Amb cinc proves disputades, la general juvenil ha quedat encapçalada per dos medallistes olímpics: la berguedana Ares Torra (AE Mountain Runners del Berguedà) i el pallarès Marc Ràdua (CE Pobla de Segur).

Per un altre costat, la 15a Copa Catalana de Verticals-FGC Mountain Series 6.0, on faltava per disputar-se una última prova, ha quedat tancada amb la suma de les dos proves de la competició que s'havien disputat a la Vall de Núria i a Espot. Així, en categoria juvenil, la també medallista olímpica Maria Costa (AE Mountain Runners del Berguedà) i el pallarès Roger Fíguls (AE Pallars) s’han emportat la victòria final a l’acumulada.

Però Roger Fíguls no ha estat l’únic esportista pallarès en obtenir resultats meritòris en la modalitat Vertical. Aina Garreta (CEPS) i Lluís Fíguls (Associació Esportiva Pallars) han aconseguit la primera posició en les categories infantil femení i màster 50 masculí respectivament, mentre que Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls d’Àneu) ha aconseguit la tercera posició en categoria júnior masculí.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació