Divendres, 19 d'abril de 2024
esllavissades

​Reobren després de cinc mesos de tall la pista forestal de Tornafort

La pista va quedar inutilitzada el Nadal passat arran d'una esllavissada causada per les intenses pluges que hi va haver a la zona

Redacció 3 de juny de 2020 a les 12:00
Pla general de la pista forestal de Tornafort restablerta al trànsit | Agricultura
Els treballs de reparació de la pista forestal de Puigforniu a Tornafort, al terme municipal de Soriguera, han finalitzat i el pas ha quedat restablert. Aquesta pista va quedar tallada el Nadal passat arran d'una esllavissada causada per les intenses pluges que hi va haver a la zona. Aquests treballs han permès restaurar la connectivitat dels camins i la circulació dels cossos de prevenció i extinció d'incendis, en cas de ser necessari.

Paral·lelament a aquesta acció, que ha anat a càrrec del Departament d’Agricultura, s'ha permès de nou la circulació de visitants per a usos recreatius. Des de l'entrada a la fase 1 del desconfinament a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, els usuaris poden tornar a circular per la zona. 
 

Imatge d'arxiu de l'esllavissada que va caure a la pista forestal. Foto: Agricultura


La reparació d'aquesta pista forestal, que es troba dins del Parc Natural de l'Alt Pirineu, era una demanda dels ajuntaments de Soriguera i de l'EMD de Tornafort. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació